Her er nogle grunde til at ansætte mig

anbefalinger:

Petworld

Trine Skov Henriksen har i perioden 19/02-2019 til og med 31/01-2020 været ansat som marketingkoordinator i Petworld - selvom hendes stillingsbetegnelse nærmere burde være en kombination af projektleder, idéudvikler, UX designer, grafiker, content manager, produkt- og konceptudvikler og langt mere!

Trine har helt overordnet været en dybt skattet medarbejder, som har været vital i en lang række funktioner og tiltag i Petworld.

Trine er som person meget nysgerrig på både mennesker og processerne, hvorved hun hurtigt har opnået tillid blandt hendes kollegaer samt kendskab til deres arbejdsopgaver - og derved kunne komme med værdiskabende effektiviseringsforslag, som har gjort hverdagen lettere for hendes kollegaer.

Med Trine får man en ansat som er en god forretningskvinde og som er økonomisk bevidst. Samtidig er hun noget af en diplomat, som kan håndtere interessenter med forskelligrettede holdninger.

Jeg giver hermed Trine mine varmeste anbefalinger.

Rasmus Mortensen

Divisionsdirektør, Petworld

Osten
ved Kultorvet

Min datter er en gudsbenådet god sælger. Den web shop hun har lavet, genererer allerede ca 20% af butikkens omsætning.

Det der er det mest fantastiske er, at hun bevarer roen - selv når hendes far skal lære det fra bunden af .

Mikael Henriksen

Ejer, Osten ved Kultorvet

DAVIEJONES.DK

Vi har brugt Skov Media og Trine til hhv. udgivelse af vores juleføljeton ”Engstien 14” og siden hen til optimering af- og nyt layout af vores website og produktion af samme.

En opgave er altid i de bedste hænder hos Trine, som ved hvad hun laver og løser opgaverne med en effektivitet, man ofte kun kan drømme om i et samarbejde.

Trine lytter til jeres ideer og ønsker og omsætter dem straks til det rigtige forfinede produkt med sin ekspertise. Det I får er den ønskede løsning, udluset for de faldgruber og udfordringer, som I ikke selv så i første omgang.

Hun har hele målet for øje når hun løser en opgave. Om det er det visuelle, tekst og billedeindhold eller den tekniske funktionalitet, så sætter hun skibet sikkert i søen hver gang.

Vi kan kun anbefale et samarbejde med Skov Media og Trine til enhver der måtte overveje det – det er en god investering!

Davie Jones

Forfatter, daviejones.dk